ToToSport: laatste speelronde

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers,

We naderen het einde van het seizoen en dus is het hoog tijd voor een update over het ToTo klassement. Allereerst dank aan iedereen voor het meespelen dit jaar. Hopelijk doen jullie ook volgend jaar weer mee zodat we de club kunnen sponseren met een mooie bijdrage.

Periode 2
Nadat op 5 mei de laatste wedstrijd van de 2de periode was uitgespeeld, was het duidelijk dat Peter Pouwe er met het prijzengeld (EUR 30,-) vandoor gaat. Van harte!

Periode 3
Met nog één wedstrijd te gaan staat, jawel, Peter Pouwe er zeer goed voor om ook de drie tientjes in de laatste periode binnen te gaan harken. Hij staat op 40 punten en heeft een comfortabele voorsprong op Sjoerd Bestebreur en Nico Boender die volgen met 37 punten. En het moet wel heel raar lopen als Dirk Enzlin, Rob Sneep of Michelle Vink Pouwe (allen 36 punten) er met de prijs vandoor gaat.

Het eindklassement
De stand in het eindklassement is inmiddels op deze website gepubliceerd. Het zal niemand meer verbazen dat Peter hier ook de beste papieren heeft. Met 110 punten staat hij 2 punten voor op Nico, die op zijn beurt 2 punten voor staat op Rob Sneep. Positie 4 en 5 worden bekleed door Leo Bestebreur en Mike Barendregt (103), op de voet gevolgd door Sjoerd Bestebreur (102).

Het vooraf vastgestelde prijzengeld voor het eindklassement is als volgt:

Ranking  Eindstand 
€ 130,00
€ 90,00 
€ 60,00
4 € 40,00
5 € 30,00

Veel succes in de laatste speelronde!

Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button