Seizoenafsluiting SJO Korendijk bij NBSVV een groot succes

Afdrukken
PDF

sjo 10Op zaterdag 23 juni was de afsluiting van het seizoen 2017-2018 van de SJO Korendijk. Dit jaar werd de afsluiting gehouden op een zonovergoten Sportpark "de Kreek" van NBSVV in Nieuw-Beijerland.

Het was niet zomaar een dag met spelletjes. Speciaal voor deze dag had de sponsorcommissie van NBSVV zich ingezet om er een groot succes van te maken. Betaald voetbalclub Excelsior Rotterdam heeft deze ochtend, onder begeleiding van professionele trainers van Excelsior een voetbalclinic gegeven. De clinic bestond uit 7 onderdelen, die uitgezet waren op het eerste veld van NBSVV. Voor alle jeugdleden (JO07 – JO15) van de SJO Korendijk lagen trainingssetjes klaar. De setjes, en deze dag zijn mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die NBSVV een warm hart toedragen. Zo was er één uniforme uitstraling op het veld en hebben de jeugdspelers een fantastische en leerzame dag gehad. Naast de clinic stonden er op het trainingsveld en achter het eerste veld diverse luchtkussens voor de kinderen om de gehele dag op te spelen.

Op deze dag werd ook meegedeeld dat NBSVV officieel amateurpartner is geworden van Excelsior. Excelsior is minstens één keer per voetbalseizoen bij een amateurpartner aanwezig ter ondersteuning van een activiteit van de amateurclub. Hieronder vallen jeugddagen, voetbalclinics en businessclubavonden. Excelsior geeft de trainers van hun amateurpartners de ruimte om stage te kunnen lopen bij de jeugdelftallen van de jeugdopleiding van Sportclub Excelsior en hebben de amateurpartners mogelijkheid om de Excelsior Soccer Experience in te zetten voor voetbalactiviteiten. SC Excelsior stelt zijn trainers beschikbaar om één keer per jaar een trainersavond te organiseren, de trainers van Sportclub Excelsior geven training aan de jeugdspelers van de amateurpartners.

Na de clinic van Excelsior was er vanaf 14:30 uur voor de senioren het jaarlijkse mixtoernooi. Ook dit toernooi was een groot succes en heeft NBSVV het seizoen 2017-2018 toch positief afgesloten.

Op naar het nieuwe seizoen.

sjo 1  sjo 2  sjo 3 
sjo 4 sjo 5  sjo 6
sjo 7 sjo 8  sjo 9 
AddThis Social Bookmark Button