Cees van Bochove ToToSport 2018/2019

Afdrukken
PDF

totosportBeste spelers, trainers, begeleiders en supporters,

Met de eerste competitiewedstrijd van NBSVV 1, op 22 september, start ook weer een nieuw seizoen van de Cees van Bochove ToToSport competitie. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen met deze competitie om te zien wie dit seizoen de beste voorspellende gaven heeft. De winnaar treedt in de voetsporen van Peter Pouwe.

Het spel:
Voor slechts € 20,00 speel je een jaar lang mee voor de prijzen èn steun je NBSVV; 50% van de opbrengst komt ten goede aan de club en de andere 50% gaat in de prijzenpot. Door van elke competitieronde de afloop van de wedstrijden in de poule van NBSVV te voorspellen (winst, verlies of gelijkspel) wordt op basis van de behaalde punten wekelijks de ranglijst opgemaakt en op de site gezet. Wanneer het totale aantal deelnemers bekend is wordt de prijsverdeling voor komend seizoen bekend gemaakt. Hiervoor geldt uiteraard; hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Vorig jaar waren er 44 deelnemers en is er dus EUR 440,- onder de deelnemers verdeeld. Naast de prijzen die zijn te verdienen voor de top 5 van de eindrangschikking is er ook de mogelijkheid om één van de drie periodeprijzen te pakken. Elke periode heeft een eigen sub-klassement. Zo ben je na één slechte periode niet kansloos om nog een prijs te bemachtigen. Geef je nu op voor ToToSport 2018/2019 via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Spelregels:

 • De voorspellingen dienen te bestaan uit een 1, 2 of 3.
 • 1 is overwinning thuisploeg, 2 is verlies thuisploeg, 3 is gelijkspel.
 • Meedoen kan via e-mail door aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je ontvang wekelijks het programma in je mailbox.
 • De voorspellingen dienen ingeleverd te zijn op de wedstrijddag voor 14:00 uur op emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of in het bekende bakje op de bar in de kantine.
 • Voorspellingen die na 14:00 uur worden ingeleverd zijn van deelname uitgesloten.
 • Iedere goed voorspelde uitslag levert 1 punt op. Bij alle 6 goed voorspelde uitslagen krijg je 2 bonuspunten.
 • Wedstrijden die in een periode worden afgelast, blijven tot die periode behoren. Daarvoor behoeven geen nieuwe voorspellingen te worden ingeleverd.
 • Deelnemen aan het ToToSpel kost € 20,00 voor het gehele seizoen, te voldoen voor de eerste voorspelling bij Pieter Vogelaar.
 • Er zullen gedurende het gehele seizoen tussenstanden worden opgemaakt die op de website worden gepubliceerd.
 • 50% van het inleggeld wordt uitgekeerd aan de winnaars, de overige 50% komt geheel ten goede aan de vereniging – deze zal besluiten waar het geld aan ten goede zal vallen.
 • Wanneer je, om wat voor reden dan ook, geen voorspelling hebt ingeleverd zal de spelleiding jouw voorspellingen automatisch van een "3tje" voorzien om zo de kans op 0 punten wat te verkleinen en de verschillen op de ranglijst overbrugbaar te houden.

Mochten er nog vragen zijn dan kan je contact opnemen met Pieter Vogelaar of e-mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Groet,
Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button