Cees van Bochove ToToSport: 'Diehards en een gouden pik'

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers,

Inmiddels zijn we 9 speelrondes onderweg in de competitie. Tijd voor een ToTo-update.

Na wat opstart probleempjes is het lek bij NBSVV inmiddels volledig boven. Zaterdag was daar de eerste driepunter in de competitie en dinsdag werd er in een bekerwedstrijdje even aan het vertrouwen gewerkt door Blankenburg met 2-10 te verslaan. Een prima voorbereiding op de derby van dit weekend tegen onze Zuiderburen.
Team ToToSport is er dan ook zeker van dat het vertrouwen van de diehards die NBSVV in voor en tegenspoed een overwinning geven zich vanaf nu gaat uitbetalen. Één zo'n diehard is Wim Ridderhof; vaak net op tijd met zijn voorspelling maar NBSVV altijd op winst. Het leverde hem dit weekend voor het eerst 2 bonuspunten op aangezien hij ook de andere 5 wedstrijden goed had. Bij deze dus een gratis tip: deze week een 1tje op regel 6.

De categorie diehards, daar kunnen we Peter Pouwe niet onder scharen. Peter is altijd realistisch en, noem het geluk aan de kont of een gouden pik, heeft dit jaar alweer drie keer(!) de bonuspunten te pakken. Vorig jaar kaapte hij al veel prijzen weg en ook dit jaar presteert hij ongekend sterk. Hij staat stevig bovenaan met een vrij aardig gemiddelde van meer 5 punten per speelronde!

Over de verdeling van de prijzen gesproken, daarin is ten opzichte van vorig jaar een verandering te melden. Dit jaar zijn er geen drie periodes maar twee. Het prijzengeld wordt dus verdeeld onder de winnaars van periode 1, periode 2, en de top 5 van het eindklassement.

Op basis van 36 spelers* kunnen we dit jaar een bedrag van 360,- bijdragen aan de vereniging en valt er 360,- te verdelen onder de winnaars. De verdeling die hierbij hoort is als volgt:

Ranking Periode 1 (1-12) Periode 2 (13-24) Eindstand
1 € 40 € 40 € 100
2 € 60
3 € 50
4 € 40
5 € 30
Totaal € 360
*onder voorbehoud van de laatste nog te ontvangen betalingen

Veel succes in het vervolg van dit seizoen!

Groet,
Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button