16/3: Saté avond bij NBSVV

Afdrukken
PDF

sate avondOp zaterdag 16 maart speelt NBSVV tegen Hekelingen. Aansluitend hebben we een saté avond.

Tijdens het eten zal dj Fred al (zachtjes) starten met de muziek. Na het eten mogen dan de voetjes natuurlijk van de vloer en dat mag tot de late uurtjes. Blijf je liever lekker zitten en kletsen, ook helemaal prima. We willen gewoon een leuke gezellige avond voor jong en oud. De saté kan ook vegetarisch aangeboden worden. Lust je echt echt echt geen saté? Laat dit dan even weten. We zullen dan even kijken voor een alternatief.

Voor wie?
Iedereen. Jong en oud, allemaal welkom. Neem gerust de kinderen mee. Hiervoor kunnen we natuurlijk patat met een snack doen. Graag doorgeven bij de aanmelding.

Kosten?
Voor iedereen die saté eet, zijn de kosten € 15,00 per bord, inclusief toetje. Ook zullen wij 's avonds nog met een hapje rondlopen. Voor de kinderen rekenen we € 5,00 als ze patat, snack en ijsje eten.

Kan ik ook na het eten nog komen?
Natuurlijk!! Je bent altijd welkom.

Opgeven?
Natuurlijk moeten wij weten hoeveel we moeten inkopen. Je kan je opgeven via het mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Persoonlijk kan natuurlijk ook of een appje op 06-41321481 (Kelly). Opgeven kan tot en met 9 maart.

Wij hopen op een gezellige avond. Je hoeft niet verkleed of in thema te komen. Maar wel graag je gezelligheid meenemen.

Dan maken we er een leuke feestje van, als voorproefje op 15 juni.

Tot 16 maart?

Groetjes van de jubileumcommissie
Arja, Colette, Christa, Diana en Kelly

AddThis Social Bookmark Button