Oproep van de Bouwcommissie

Afdrukken
PDF

bouwcommissieAan alle leden, ouders van leden, donateurs, sponsors en supporters van NBSVV.

Woensdag 13 maart is de eerste vergadering geweest van de "Bouwcommissie" van NBSVV en hiermee willen we jullie informeren. Het bestuur heeft ons gevraagd om in deze commissie te brainstormen en met plannen te komen over wat we kunnen doen om ons complex en dan met name de opstallen, kantine, bestuurskamer en kleedlokalen, te kunnen opknappen.

Ik (Cor Andeweg) vind persoonlijk al een tijdje dat dit heel erg nodig is en dit werd mij tijdens ons eerste overleg nog veel duidelijker. Wij zoeken, vooralsnog, geen extra leden voor de commissie maar wij zoeken wel goede ideeën, suggesties en straks mensen die vanuit hun vakgebied in de bouw mogelijk iets kunnen en willen betekenen rondom de (ver)bouwactiviteiten. De inbreng van ideeën van iedereen wordt zeer op prijs gesteld, NBSVV, dat zijn wij tenslotte allemaal.

De bedoeling is dat wij jullie via de website maar ook via de presentatie in de kantine zo goed mogelijk op de hoogte houden over de ontwikkeling van de plannen en het mag duidelijk zijn dat niet wij maar in eerste instantie het bestuur en vervolgens de leden tijdens de algemene ledenvergadering bepalen wat er gebeurd. Wij proberen alleen maar om straks een zo goed mogelijk plan, breed gedragen door jullie inbreng, aan het bestuur voor te leggen.

Stuur ideeën en suggesties naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Bas van Gilst, Johan Maasdam en Cor Andeweg

AddThis Social Bookmark Button