12 spelers voor het 3e elftal voor seizoen 2019-2020

Afdrukken
PDF

nbsvv forzaVoor volgend seizoen zijn wij van de TC bezig om weer een derde elftal te formeren. Deze wens kwam vanuit wat groepjes bij ons terecht. Deze groepjes zijn spelers die nu in de selectie actief zijn en een klein groepje spelers die nu nog in de jeugd spelen en senior worden of zelfs al zijn. Daarnaast is er een groepje ontstaan van oud spelers die om wat voor reden dan ook niet meer actief bij NBSVV waren en die dat nu na het horen van het eventuele ontstaan van een nieuwe derde elftal wel weer graag willen.

De TC heeft inmiddels wat oriënterende gesprekken met deze groepjes spelers gevoerd. Dit heeft geresulteerd dat er nu een groep is ontstaan van +/- 12 spelers. Hiermee is de basis voor het nieuwe derde elftal gevormd.

De meest ideale situatie zou zijn als er 18 spelers beschikbaar zouden zijn om dit team compleet te maken. De spelers die zich nu beschikbaar hebben gesteld gaan zelf ook op zoek naar bekenden om hun team verder aan te vullen. Het derde elftal is vooral bedoeld om op recreatief niveau bezig te zijn met het spelletje waarbij winnen belangrijk is maar vooral het gezellig samen zijn in een team voorop staat. Het motto alles kan niets moet omvat dit het beste.

Heb jij zin om deel uit te maken van deze leuke groep met onafhankelijke spelers, trainen wanneer je zin hebt, zaterdag lekker de wei in om een balletje te trappen om daarna een gezellige derde helft te beleven laat het ons dan weten.

Mocht je meer willen weten of zit je met vragen of wil je je gelijk aanmelden stuur dan een appje naar één van ons.

Kevin Ridderhof: 06-11651152
Danny Pelizzon: 06-22406441

AddThis Social Bookmark Button