Zoï en Vivian nog niet uitgespeeld bij de KNVB

Afdrukken
PDF

Vivan en ZoïToen vorig seizoen iedereen al aan vakantie dacht moesten Vivian Dortland en Zoï van der Ven nog een toernooi van de KNVB afwerken. Dit hebben de meiden zo goed gedaan dat ze na de vakantie weer werden opgeroepen voor twee KNVB wedstrijden. Ook hier lieten de meiden zien dat ze het spelletje goed door hadden.

Als beloning zijn ze beiden opgenomen in team Meisjes onder 13 Interregionaal Zuid. Dit houdt in dat ze bij de beste 16 dames van Zuid-Holland Zuid horen.

Dit heeft wel consequenties. In de maand november moeten  zij 4 maandagavonden  spelen voor de KNVB en kunnen ze niet met hun eigen team van NBSVV mee trainen.

Verder zijn beide meiden buiten NBSVV om ook actief om nog beter te worden. Zo volgt Vivian op de zondag extra keeperstrainingen bij de Pro Keeper Academy in Nieuwenhoorn. Bij Pro Keeper Academy leer je niet alleen goed keepen, je leert je ook de uitstraling van een echte topkeeper aan te meten. Want een goede keeper geeft leiding aan zijn team en “staat”!
Zo volgt Zoi  een cursus bij de voetbalacademy van Julian Jenner. Ze gaat iedere woensdagmiddag naar PFC te Geervliet. Hier wordt extra aandacht besteed aan techniek, spelinzicht en overzicht.

Verder volgen beide meiden de keeperstraining op woensdagmiddag van Theo. Vivian om beter te keepen en Zoi om te oefenen op voorzetten / corners / vrije trappen.

Wij wensen de meiden veel succes toe en vooral veel voetbalplezier de komende maanden.

René Dortland

AddThis Social Bookmark Button